Faturalandırma Birim Değerlendirilmesi Yapılan Sağlık Tesislerimiz
09 Kasım 2022

Yerinde Değerlendirme Ziyaretleri kapsamında Daire Başkanlığımız tarafından 2-3  Kasım 2022 tarihleri arasında Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, Çorlu İlçe Devlet Hastanesi,  Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi  faturalandırma birimlerinin yerinde değerlendirilmesi gerçekleştirilmiştir.

• Yerinde Değerlendirme 2.jpg
  • Yerinde Değerlendirme 1 (2).jpg
  • Yerinde Değerlendirme 3.jpg
  • Yerinde Değerlendirme 4.jpg
  • Yerinde Değerlendirme 5.jpg

Yerinde Değerlendirme Ziyaretleri kapsamında Daire Başkanlığımız tarafından 21 Haziran 2022 tarihinde İzmir ili  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi  faturalandırma birimlerinin yerinde değerlendirilmesi gerçekleştirilmiştir.

• İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk EAH
  • İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yerinde Değerlendirme Ziyaretleri kapsamında Daire Başkanlığımız tarafından 9-10 Haziran 2022 tarihinde Şanlıurfa ili Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  Balıklıgöl Devlet Hastanesi faturalandırma birimlerinin yerinde değerlendirilmesi gerçekleştirilmiştir.

• Şanlıurfa İli Sağlık Tesisleri Yerinde Değerlendirme Ziyareti

Başkanlığımız tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında; 20-23 Ekim 2021 Tarihlerinde
Antalya İli Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi Faturalandırma Birimlerinin iş ve işlemleri yerinde değerlendirilmiştir.
  • 3
  • 4

Başkanlığımız tarafından yürütülen yerinde değerlendirme faaliyetleri kapsamında; 26-28. Ekim 2021  Tarihlerinde İstanbul İli Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Faturalandırma Birimlerinin  iş ve işlemleri yerinde değerlendirilmiştir.
  • 1